[insert_php] the_title(); [/insert_php]

Vietnámnak több ezer éves múltja van. Az országban 54 nemzet él, és minden nemzetnek saját kultúrája van. Az ország földrajzi alakja hosszú és keskeny, és igen sokféle növény megtalálható itt. Éppen ezért a vietnámi gasztronómia nagyon gazdag. Minden tájról, minden nemzetnek vannak önálló receptjei.

HANOI

Ez az ország fővárosa. Már 1000 éves. Nagyon sok kisebb tó van a városban, közülük a leghiresebb HO HOAN KIEM, amelyik a város központjában van. Különösen érdekes az óváros keskeny és nyüzsgő utcáival. Hanoi több ételről híres: például pho hanoi vagy nem rán hanoi (tavaszi tekercs).

HO CHI MINH

Vietnám legnagyobb városa és gazdasági központja. Igazi multikulturális város. Itt lehet talán a legjobb ételeket enni. Például a nem cuon sai gon vagy a bun bo nam bo.

VINH HA LONG

Ez egy tengerpart város, ahol több mint 1700 szikla és hegy emelkedik ki a vízből. A világ 7 természeti csodájának egyike. Vietnám kiemelt turisztikai célpontja.

SAPA

Ez a város Észak-Vietnám hegyvidékén fekszik. Sapa nagyon híres a teraszos rizstáblákról. Az emberek a hegyeket és dombokat lépcsősen alakítják ki, hogy rizst termelhessenek rajta. Így a táj gyönyörű látványt nyújt. Ahogy a rizs fejlődik, megváltozik az egész térség színe. Vetési szakaszban a táj felveszi vízfelületek színét, és úgy néz ki minden, mint valami több lépcsős tükör a hegyek oldalában. A rizsfejlődés kezdeti szakaszában aztán csupa zöld lesz minden, az aratási szakaszban pedig az egész hegyvidék sárgába borul. A gyönyörű látványosság rengeteg turistát vonz.

DA NANG

Középső-Vietnám-ban fekszik és nagyon híres különböző tengerpartjáról. Itt található a világ 6. legjobb tengerpartja és HOI AN óváros is.

HUE

Az utolsó vietnámi császárság fővárosa. A városban sok pagoda van, és király rezidenciák is találhatók itt.

Vietnám déli részén fekszik, és igazi vízi város. Dél-Vietnám-ban nagyon sok a folyó, ezért sok helyen a csónak a legfontosabb közlekedési eszköz. CAN THO híres a folyón működő piacáról: az árusok csónakról kínálják az áruikat.

CAN THO

Vietnám déli részén fekszik, és igazi vízi város. Dél-Vietnám-ban nagyon sok a folyó, ezért sok helyen a csónak a legfontosabb közlekedési eszköz. CAN THO híres a folyón működő piacáról: az árusok csónakról kínálják az áruikat.

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat: 11:00 - 20:00
Vasárnap: Zárva

Elérhetőség

1138 Budapest, Dunavirág u. 6
+36-30-234-8400
[email protected]

Weboldal készítés - euSALESMAN  - Budapest